Been komt met nieuwe naam voor Feyenoord: Hij heeft een gigantisch netwerk

Been komt met nieuwe naam voor Feyenoord: "Hij heeft een gigantisch netwerk"

03-04-2019 18:55
56

Feyenoord moet na het aangekondigde vertrek van Martin van Geel op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Mario Been heeft wel een idee over wie het moet worden: Dimitri de Condé.

De Condé is op dit moment technisch directeur bij Racing Genk, dat aan kop gaat in België. Been, voormalig trainer van Genk, is onder de indruk van zijn werk. "Ik heb wel een goede naam, die zit momenteel bij Genk. Het is Dimitri de Condé", aldus Been bij Rondo.

"Als je Genk een beetje volgt, ken je hem. Genk staat momenteel bovenaan en doet het momenteel hartstikke goed. Genk heeft Anderlecht net weer verslagen en staat stijf bovenaan in de competitie."

De Condé kan van onschatbare waarde zijn voor Feyenoord, pleit Been. "Hij heeft een gigantisch netwerk en is elk jaar in staat om geweldige spelers te halen met een normaal budget."

Van Geel maakte vorige week bekend dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt bij Feyenoord. Onder meer Ferry de Haan (Excelsior), Joris Mathijsen (Willem II) en Jordy Zuidam (FC Utrecht), Max Huiberts (AZ), Ted van Leeuwen (FC Twente en Henk van Stee (Sparta) werden al genoemd als opvolger.

Lees ook: Boskamp: 'Nee, dan krijg ik bonje bij Feyenoord, ik heb daar geen trek in'