Wolves verpulvert clubrecord: Mexicaanse revelatie komt definitief over

Wolves verpulvert clubrecord: Mexicaanse revelatie komt definitief over

04-04-2019 13:59 Laatste update: 14:41
21

Wolverhampton Wanderers heeft Raúl Jiménez definitief ingelijfd. De club uit de Premier League maakt gebruik van de optie tot koop en verpulvert het eigen clubrecord om de Mexicaanse spits definitief binnen te halen.

De Wolves leggen een slordige 32 miljoen pond (omgerekend 37,5 miljoen euro) neer om Jiménez binnen te halen. De Mexicaan wordt dit seizoen al gehuurd van Benfica en maakt een uitstekende indruk. Hij maakte al vijftien goals voor Wolverhampton.

Sportief directeur Kevin Thelwell is content dat Jiménez de definitieve overstap maakt. "In de korte periode dat Raúl bij de club is heeft hij een enorme impact gehad en we zijn verheugd dat hij onderdeel is van de lange termijn van deze club", laat hij weten op de website van de club. "Zijn goals in de Premier League en FA Cup zijn van groot belang geweest voor het succes dit seizoen en we kijken ernaar uit wat hij nog bij gaat dragen in wat een enerverend slot van het seizoen wordt", vervolgt hij.

"Het is voor mij een enorme eer om permanent lid van het team te worden. Ik ben heel blij met deze deal, omdat ik het gevoel heb dat deze club bij me past", aldus Jiménez zelf.