Paal tegenover boezemvriend: 'Hebben denk ik wel vijfhonderd potjes FIFA gespeeld'

Paal tegenover boezemvriend: 'Hebben denk ik wel vijfhonderd potjes FIFA gespeeld'

Gepubliceerd: donderdag 4 april 2019 om 15:24do 04-04-2019 om 15:24

Kenneth Paal staat donderdagavond tegenover zijn boezemvriend Steven Bergwijn. De huurling van PSV herinnert zich de vele potjes FIFA die hij met de aanvaller van de Eindhovenaren speelde.

Paal kijkt met veel plezier terug op zijn periode bij PSV, waarin hij erg close was met Bergwijn. "Drie of vier dagen in de week waren we samen. Dan zaten we bij elkaar thuis. Ik ken zijn familie en Stevie de mijne. En ja, veel FIFA spelen. Soms van vier uur ’s middags tot negen uur ’s avonds", vertelt hij aan De Stentor. 'Ik denk dat we wel vijfhonderd potjes tegen elkaar gespeeld hebben. Ik met Manchester City of Barcelona, en hij met Real Madrid, voor Ronaldo natuurlijk. Ik won natuurlijk het vaakst"

De band met Bergwijn is nog altijd hecht. "Stevie is een soort broertje geworden. Ik spreek hem en Pablo Rosario nu nog regelmatig", aldus Paal. Donderdagavond hoopt hij zijn oud-teamgenoten te verslaan. "Ik gun PSV alles, maar ik speel nu voor PEC. Daar geef ik alles voor. Wij moeten ons ook nog veilig spelen. De winnende goal maken? Dat zou toch mooi zijn? Ik zou alleen niet weten hoe ik dan moet juichen."

Lees ook'PEC laat Paal niet terugkeren naar PSV en licht koopoptie in contract'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt PSV-PEC?

PSV wint
54%
PEC wint
18%
Gelijkspel
28%
(4344 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws