Regelmatig contact met Juve-spelers: 'Honger is heel groot, dat weet ik van daar'

Regelmatig contact met Juve-spelers: 'Honger is heel groot, dat weet ik van daar'

04-04-2019 15:49 Laatste update: 15:50
28

Ouasim Bouy heeft nog altijd contact met spelers van Juventus. De middenvelder speelde in de jeugdopleiding van Ajax én de Oude Dame. Hij ziet de Italianen als de favoriet in de Champions League-ontmoeting tussen zijn twee oude teams.

"Ik draag ze allebei een heel warm hart toe", stelt Bouy in gesprek met Voetbal International. Hoewel hij denkt dat Ajax niet kansloos is, verwacht hij dat Juventus doorgaat naar de laatste vier van het miljardenbal. "Je moet ook gewoon heel eerlijk zijn. Het zijn jongens met superveel ervaring die alles doen om te winnen."

"Ik denk dat ze dit jaar gebouwd hebben aan een team dat Europees succes kan hebben", vervolgt Bouy. "De afgelopen jaren hebben ze het alleen maar goed gedaan: halve finales en finales. En de honger is heel groot, dat weet ik wel van daar."

Bouy heeft namelijk nog contact met spelers uit zijn Juventus-tijd. "Chiellini, Moise Kean, Paul Pogba toen hij daar zat", somt hij op. Kean noemt hij 'een hele goede speler'. "Ik voorspel hem echt een hele grote toekomst."

Lees ookAjax-Juventus: de 'EPO-finale', twee uit twaalf en CR7's favoriete tegenstander