F-Side maakt statement over Scherpen: 'Geen plek voor kakkerlakken binnen Ajax'

F-Side maakt statement over Scherpen: 'Geen plek voor kakkerlakken binnen Ajax'

04-04-2019 16:48
342

De F-Side maakt het nog maar eens duidelijk: Kjell Scherpen is niet welkom bij Ajax. De negentienjarige doelman van FC Emmen werd woensdagavond op de korrel genomen door de harde supporterskern van Ajax, die daarop veel kritiek kreeg.

Donderdagmiddag geeft de F-Side een verklaring voor de acties tegen de komst van Scherpen. De retoriek blijft hetzelfde. 'Je favoriete club is Feyenoord, je grote droom is daar keeper te worden. Je kan niet wachten om in de badkuip je debuut te maken', klinkt het.

'Dan is het eind maart, Ajax, of liever gezegd die kutjoden, toont interesse in je keeperskunsten. Dat is eigenlijk best gek, want je weet dat je zelf nog nooit op een goede redding bent betrapt. Ja, je bent een lange slungel, maar daar heb je het dan ook mee gehad.'

'Na jouw recente uitspraken van vorig jaar zou je denken geen seconde te hoeven nadenken en weer de media op te gaan zoeken dat je nooit naar '020' zou gaan. Maar het hypocriete in je komt boven en waarschijnlijk ook wat centjes die je kan gaan verdienen. Je vind Ajax opeens de beste club van Nederland zoals je gisteren op tv dat wist te vertellen. Opeens heb je wel oren naar een overgang naar de beste club van Nederland.'

Als het aan de F-Side, komt Scherpen niet naar Ajax. 'Er is geen plek voor kakkerlakken binnen onze club. Niet welkom, ga lekker in de Kuip zitten of bij FC Emmen de local hero uithangen, maar wij kunnen niet bouwen op een keeper met voorkeuren voor kakkerlakken, daar hebben we er helaas al een van ronddwarrelen', wordt er verwezen naar Kostas Lamprou.

Lees ook: Ajax-spandoek tegen 'kakkerlak' Scherpen: 'Wat een gênante vertoning, schaam je'