Veronica Inside-verslaggever wordt getroffen door TIA tijdens opnemen van item

Veronica Inside-verslaggever wordt getroffen door TIA tijdens opnemen van item

Gepubliceerd: donderdag 4 april 2019 om 21:50do 04-04-2019 om 21:50

Laatste update: donderdag 4 april 2019 om 22:39do 04-04-2019 om 22:39

Dennis Schouten, verslaggever van Veronica Inside, is vorige week waarschijnlijk getroffen door een TIA. Dat melden diverse media, waaronder het Algemeen Dagblad. Schouten werd getroffen toen hij opnames aan het maken was voor Veronica Inside.

Schouten nam volgens het AD een filmpje op met Dico Koppers, toen hij uit het niets onwel werd. De cameraman en Koppers brachten Schouten direct naar de eerste hulp. "Ik had opeens geen gevoel meer", zegt de 23-jarige verslaggever van Veronica Inside. "Het was heel gek, dan wilde ik iets zeggen maar dan kwam er alleen maar 'huhh' uit. Het overkomt je. Enorm schrikken natuurlijk."

Het was even schrikken voor de jonge verslaggever, die vorige maand zijn ex-vriendin verloor door een hartstilstand. "Ik moet eerlijk bekennen dat dat wel door mijn hoofd schoot, toen ik ook mijn spraak verloor. Het is toch een teken van mijn lichaam. Daar moet je voorzichtig mee om gaan."

Schouten is na Johan Derksen, die deze week van de trap viel, de tweede medewerker van Veronica Inside die in korte tijd iets overkomt. De verslaggever wil volgende week weer aan het werk, het is nog onduidelijk wanneer Derksen weer op de buis verschijnt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws