Hoever: 'Dan sta ik naast Van Dijk en geeft hij aanwijzingen in het Nederlands'

Hoever: 'Dan sta ik naast Van Dijk en geeft hij aanwijzingen in het Nederlands'

05-04-2019 09:50 Laatste update: 10:24
19

Sinds zijn debuut bij Liverpool switcht Ki-Jana Hoever tussen drie elftallen. De jonge verdediger maakt zich echter niet druk en heeft nog niet met Liverpool-manager Jürgen Klopp over zijn toekomst gesproken.

"Alle speelminuten zijn mooi meegenomen. Ik hoop volgend jaar de voorbereiding mee te draaien en dan te laten zien wat ik kan", aldus Hoever tegenover de NOS. De zestienjarige verdediger debuteerde dit seizoen in de hoofdmacht van Liverpool. Momenteel traint hij af en toe mee met het eerste en speelt hij zijn wedstrijden bij Onder 23 of Onder 19.

Hoever sprak nog niet uitgebreid met Klopp over hoe zijn toekomst in Liverpool eruit ziet. "Ik denk dat hij nu drukker is met de strijd om de titel. Hij ziet dat ik veel leer en steeds beter word. Misschien dat we daar volgend seizoen over praten, maar ik denk niet dat hij zich daar nu zorgen over maakt", meent hij.

De jongeling bevestigt verder veel te leren van Virgil van Dijk, aanvoerder van Liverpool en Oranje. "Vooral op trainingen. Dan sta ik naast hem en geeft hij in het Nederlands aanwijzingen."