Update: 'Ajax kan borst natmaken: Juve met fitte Ronaldo naar Amsterdam'

Update: 'Ajax kan borst natmaken: Juve met fitte Ronaldo naar Amsterdam'

08-04-2019 18:00 Laatste update: 18:00
197

Cristiano Ronaldo lijkt de eerste Champions League-confrontatie met Ajax te halen. Juventus verwacht dat de Portugese sterspeler de race tegen de klok gaat winnen.

Ronaldo liep anderhalve week geleden in de EK-kwalificatiewedstrijd van Portugal tegen Servië een hamstringblessure op. Zelf had de Portugees goede hoop op een snelle rentree, maar trainer Massimiliano Allegri was een stuk behoudender. Allegri laat vrijdag echter weten dat Ronaldo zijn doel - spelen tegen Ajax - waarschijnlijk gaat halen.

"Het gaat beter met Ronaldo. We krijgen goede signalen met nog vijf dagen voor Ajax - Juventus", aldus Allegri op de persconferentie voor AC Milan-thuis. De wedstrijd van zaterdag komt nog wel te vroeg voor Ronaldo. Vrijdagochtend kondigde de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport al groots aan dat Ronaldo gaat terugkeren tegen Ajax.

Ajax speelt op woensdag 10 april in de Johan Cruijff Arena tegen Juventus in het kader van de kwartfinales van de Champions League. De return in Turijn staat op dinsdag 16 april op het programma.

Update 7/4, 14.42 uur: Cristiano Ronaldo hervat zondag de training bij Juventus. Dat maakt de koploper van Italië bekend via de officiële kanalen. Alle seinen lijken dan ook op groen te staan voor een rentree van de Portugese sterspeler tegen Ajax. Op de zondagtraining van Juventus ontbreekt Emre Can.

Update 8/4, 18.00 uur: Juventus reist dinsdag mét Cristiano Ronaldo af naar Amsterdam. De Portugese ster werkte maandag zonder problemen de groepstraining af, melden diverse Italiaanse media. De topscorer aller tijden van de Champions League lijkt daarmee helemaal verlost van zijn hamstringklachten, die hij eind maart opliep tijdens het EK-kwalificatieduel van Portugal met Servië.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie