Letschert ziet toekomst niet bij Utrecht: 'Zuidam ziet me liever niet vertrekken'

Letschert ziet toekomst niet bij Utrecht: 'Zuidam ziet me liever niet vertrekken'

05-04-2019 18:10
20

Timo Letschert (25) ziet zijn toekomst niet bij FC Utrecht en hoopt op een doorbraak bij Sassuolo. Letschert is dit seizoen verhuurd door de Serie A-club.

Letschert tekende in 2016 een vierjarig contract bij Sassuolo, waar hij nog altijd wacht op zijn definitieve doorbraak. Afgelopen zomer huurde Utrecht hem. Letschert hoopt na dit seizoen weer voor zijn kans te gaan in Italië. "Dat is wel de verwachting als ik eerlijk ben. Er kan nog van alles gebeuren, maar zoals het er nu naar uitziet is dat het plan", zegt Letschert bij Een Berg Sport van RTV Utrecht.

RTV Utrecht weet dat Letschert ongeveer twee miljoen euro moet kosten. "Er ligt een optie om m'n contract voor twee jaar te verlengen. Ik heb dit seizoen en volgend seizoen nog en dan nog twee seizoenen extra", zegt Letschert.

"Dat is een optie die ik overweeg. Ik heb soms contact met Jordy (technisch manager Zuidam, red.). Hij heeft andere plannen. Hij ziet me liever niet vertrekken, denk ik. Ik denk dat het best lastig gaat worden, financieel en als je kijkt naar m'n persoonlijke ambities. Nu ik weer fit ben wil ik me bewijzen tegen echte spitsen."