'Ajax bereidt zich voor op transfer Tagliafico, maar stelt rondmaken deal uit'

'Ajax bereidt zich voor op transfer Tagliafico, maar stelt rondmaken deal uit'

05-04-2019 18:41 Laatste update: 18:56
132

De kans dat de toekomst van Nicolas Tagliafico bij Atlético Madrid ligt wordt steeds groter. Ajax bereidt zich langzaam voor op een vertrek van de Argentijnse linksback.

Dat meldt TyC Sports. Ajax is al langer op de hoogte van de belangstelling van Atlético, maar stelt het maken van een deal nog even uit. De club praat al met de Spanjaarden over een transfer van Tagliafico, maar wil deze pas rondmaken als het Champions League-avontuur ten einde is. Ajax lijkt alle focus op het restant van het miljardenbal te willen richten. De Amsterdammers spelen in de kwartfinale tegen Juventus.

Wedden

Meer odds

TyC Sports schrijft dat de toekomst van Tagliafico zeer waarschijnlijk niet in Amsterdam ligt. De linksback heeft intern al aangegeven dat hij een stap hogerop wil en Atlético Madrid hoopt nu toe te slaan. De Madrilenen zoeken een vervanger voor de naar Bayern München vertrokken Lucas Hernández. Dat koste de Duitse club tachtig miljoen euro.

Transferbedrag
Het is volgens TyC Sports zeker dat er voor het einde van dit seizoen duidelijkheid komt over Tagliafico. Ajax lijkt te kunnen rekenen op een transferbedrag van 25 miljoen euro.