Marca: Real Madrid, Chelsea en Hazard akkoord over langverwachte transfer

Marca: Real Madrid, Chelsea en Hazard akkoord over langverwachte transfer

06-04-2019 07:03 Laatste update: 08:14
32

Een transfer van Eden Hazard naar Real Madrid is dichterbij dan ooit. Dat meldt de Spaanse krant Marca, dat goed ingevoerd is. De transfer van de Chelsea-ster zou de komende dagen rond kunnen komen.

Marca schrijft dat Chelsea, Real Madrid en Hazard praktisch akkoord zijn over de miljoenentransfer. Chelsea heeft zich neergelegd bij het feit dat Hazard naar Madrid wil. De Belg reist op korte termijn af naar Spanje om niet alleen de deal rond te maken, maar ook om woningen te bekijken en de stad Madrid te leren kennen. De bedoeling is dat Hazard voor zes jaar gaat tekenen in Spanje.

Zinedine Zidane gaf afgelopen week pas zijn jawoord, waardoor de operatie nog niet is afgerond. Dat is nu wel gebeurd. Hazard moet Real na het vertrek van Cristiano Ronaldo uit het slop trekken. De Koninklijke heeft behoefte aan een nieuwe superster, nu er na de transfer van de Portugees niemand is opgestaan.

Bij Chelsea weet men al ruim een jaar van de vertrekwens van Hazard. De club vroeg 200 miljoen euro, maar dat wilde Real nooit betalen. Marca meldt echter niet hoeveel de Spaanse club op tafel gaat leggen voor Hazard. Het contract van de Belg loopt nog tot de zomer van 2020.