'Bij PSV is de druk enorm groot en die druk kan ook te groot worden'

'Bij PSV is de druk enorm groot en die druk kan ook te groot worden'

Gepubliceerd: zaterdag 6 april 2019 om 11:38za 06-04-2019 om 11:38

Laatste update: zaterdag 6 april 2019 om 12:01za 06-04-2019 om 12:01

Bryan Linssen ziet kansen voor Vitesse in de thuiswedstrijd tegen Eredivisie-koploper PSV. De clubtopscorer is hersteld van hamstringproblemen en staat vermoedelijk aan de aftrap in de Gelredome.

"PSV maakt een goede indruk. Ze staan niet voor niets eerste", zegt Linssen tegen De Telegraaf. "Soms winnen ze gemakkelijk, soms minder gemakkelijk, maar ze winnen wel steeds weer. Ze hebben ontzettend veel kwaliteit, vooral ook voorin met Luuk de Jong, Steven Bergwijn en Hirving Lozano. Achterin staan niet de meest sierlijke voetballers, maar ze maken wel verdomd weinig fouten."

Toch ziet de Limburger kansen. "Bij PSV is de druk enorm groot en dat zou een keer een valkuil kunnen zijn. Die druk kan ook te groot worden", aldus Linssen. "Wij moeten ontzettend goed spelen om het PSV moeilijk te maken. Als wij het hen moeilijk maken, dan weet ik zeker dat ze nerveus worden. Wij hebben ook veel kwaliteiten. Dat moet allemaal op zijn plek vallen tegen PSV. Als dat niet gebeurt, dan hebben wij geen kans."

Poll

Wat wordt Vitesse - PSV?

(2277 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws