'Chelsea onder de indruk van huurling Isak en stuurt scouts naar Tilburg'

'Chelsea onder de indruk van huurling Isak en stuurt scouts naar Tilburg'

07-04-2019 08:12
48

Chelsea heeft een oogje op Alexander Isak. De Londense club zou volgens The Daily Mirror scouts naar Tilburg hebben gestuurd om de Zweedse spits te bekijken in het duel tegen Ajax (1-4 zege voor de Amsterdammers). Daarnaast hebben The Blues nog een andere aanvalsleider op het oog.

The Daily Mail schrijft zaterdagavond dat er zaterdagavond scouts van Chelsea op de tribune zaten om Isak te zien spelen tegen Ajax. The Blues hopen een jonge spits aan de selectie te kunnen toevoegen en denken dat Isak, die ontevreden zou zijn dat hij door Borussia Dortmund aan Willem II is verhuurd, een goede keuze zou zijn.

Toch moet Chelsea eerst hopen dat de transferban die de club opgelegd kreeg door de FIFA wordt opgeheven. De club is in beroep gegaan tegen de beslissing en hoort later in april of het beroep succes heeft. In dat geval wil Chelsea volgens The Daily Mirror ook een poging wagen om Robert Lewandowski over te nemen van Bayern München. Der Rekordmeister zou de selectie na dit seizoen willen opschonen en niet onwelwillend staan tegenover een vertrek van de Poolse superspits.