Stevens houdt zich in: 'Als ik daar de waarheid over spreek word ik geschorst'

Stevens houdt zich in: 'Als ik daar de waarheid over spreek word ik geschorst'

07-04-2019 09:56
10

Huub Stevens was verbijsterd na afloop van het duel tussen Schalke 04 en Eintracht Frankfurt. De ploeg van Stevens kreeg in de negende minuut van de blessuretijd (!) een twijfelachtige strafschop tegen, waarna Luka Jovic de bezoekers naar een 1-2 zege schoot.

Duur puntenverlies voor Schalke, dat in de strijd om degradatie ieder punt kan gebruiken. "Verbazingwekkend", zegt Stevens na afloop tegen een verslaggever van FOX Sports. "Ik moet oppassen dat ik niet de waarheid ga uitspreken want dan word ik misschien nog geschorst."

Op de stelling van de verslaggever dat de mensen op de perstribune de strafschop terecht vonden reageert Stevens als door een adder gebeten. "Hebben jullie de beelden wel gezien? Nou, dan denk ik dat het duidelijk is dat onze speler weggeduwd wordt en daardoor uit balans komt. Zodoende krijgt hij de bal tegen de hand."

Zo blijft Schalke onderin de Bundesliga hangen. Die Königsblauen staan veertiende met vier punten voorsprong op de eerste 'onveilige' plaats, in handen van Stuttgart. "We moeten blijven vechten. Als je daar beneden staat kan het ook niet anders, het is de enige manier om in de Bundesliga te blijven."