'Messi van Drenthe': 'Zie het maar als mooi compliment, maar dat is ander kaliber'

'Messi van Drenthe': 'Zie het maar als mooi compliment, maar dat is ander kaliber'

Gepubliceerd: zondag 7 april 2019 om 14:46zo 07-04-2019 om 14:46

Laatste update: zondag 7 april 2019 om 14:54zo 07-04-2019 om 14:54

Anco Jansen was zondag de grote aanjager bij FC Emmen tijdens de 2-0 thuiszege op sc Heerenveen. De dertigjarige aanvoerder van de promovendus werd na afloop – met een knipoog – de Johan Cruijff of Lionel Messi van Drenthe genoemd.

"Ik moet het maar zien als een mooi compliment, maar Messi en Cruijff is toch wel een ander kaliber denk ik", reageert Jansen voor de camera van FOX Sports. De middenvelder is hoe dan ook dolgelukkig met de overwinning, waardoor FC Emmen twee punten boven de degradatiestreep staat. "De derde wedstrijd in zeven dagen en deze moesten we winnen. We hebben er alles aan gedaan, maar ik zit nu wel redelijk stuk."

Jansen looft de tomeloze inzet van zijn ploeggenoten. "Het begint altijd met goed voetballen aan de bal vind ik. Dat deden we vandaag ook vrij behoorlijk. Maar als je niet overal in het duel komt en overal scherp bent, kom je meestal niet aan voetballen toe. Dat hebben we goed gedaan."

FC Emmen kreeg zelfs kansen op meer. "1-0, 2-0 of 6-0 interesseert me op dit moment niet zoveel. Ik ben heel blij dat we gewonnen hebben", besluit Jansen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws