'Het was belabberd slecht, dit kunnen we niet maken voor zo'n vol uitvak'

'Het was belabberd slecht, dit kunnen we niet maken voor zo'n vol uitvak'

07-04-2019 15:04
16

Michel Vlap is zwaar aangeslagen na de kansloze 2-0 nederlaag van sc Heerenveen bij FC Emmen. De middenvelder hekelt het optreden van de Friezen aan De Oude Meerdijk.

"Je hebt een plan, maar het was helemaal niets. Ik heb echt geen flauw idee waar dat aan lag", zegt Vlap bij FOX Sports. "Ik vond dat we alles op z'n elfendertigste deden. Dat zag je in de wedstrijd. FC Emmen was veel scherper, veel meer in de duels en voetballend waren ze ook nog beter. Wij hebben vandaag weer niets laten zien."

Wedden

Meer odds

Wat Vlap daar zelf aan kan doen, weet hij niet zo goed. "Misschien moet ik een keer een goed duel zetten om de passie erin te krijgen. Maar ik weet het vandaag echt niet wat er aan de hand was. Het was echt belabberd slecht. Dit kunnen we niet maken voor zo'n vol uitvak. Ik heb eigenlijk geen antwoorden, ik weet het ook niet."

"Ik denk dat we iedereen die Heerenveen een warm hart toedraagt in de steek laten", vervolgt de middenvelder. "Als je zo voetbalt, ga je geen wedstrijd winnen. Ik denk dat iedereen in de spiegel moet kijken, ik ook. Dit was echt onder de maat."