LIVE-discussie: PSV wil met Pereiro koppositie terugpakken in Arnhem

LIVE-discussie: PSV wil met Pereiro koppositie terugpakken in Arnhem

07-04-2019 15:40 Laatste update: 15:48
277

PSV-trainer Mark van Bommel voert na de 4-0 overwinning tegen PEC Zwolle geen wijzigingen door in zijn opstelling. De Eindhovenaren verdedigen daardoor met Gastón Pereiro de koppositie in de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Pereiro keerde midweeks terug in de basis en maakte een goede indruk. De Uruguayaan krijgt in Arnhem opnieuw de voorkeur boven toptalent Mohammed Ihattaren. Pereiro wordt in de rug gesteund door Pablo Rosario en Jorrit Hendrix, waardoor ook Michal Sadilek weer op de bank plaatsneemt. PSV zag Ajax zaterdag eenvoudig met 1-4 winnen bij Willem II en heeft daardoor één punt minder dan de rivaal uit Amsterdam.

Bij Vitesse mag Thomas Buitink het weer vanaf de aftrap laten zien. De achttienjarige spits scoorde vorige week drie keer tegen ADO Den Haag en was dinsdag ook tegen AZ trefzeker. Trainer Leonid Slutsky geeft op doel wederom de voorkeur aan Remko Pasveer. Bryan Linssen is weer fit en staat eveneens in de basis. Dat gaat ten koste van Navarone Foor. De aftrap in de Gelredome is om 16.45 uur.

De opstellingen

Vitesse: Pasveer; Karavaev, Van der Werff, Clarke-Salter, Clark; Odegaard, Serero, Bero, Büttner; Linssen, Buitink.

PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Pereiro, Hendrix; Lozano, De Jong, Bergwijn