Dumfries haalt uit: Gözübüyük mag het zelf nog een keer gaan bekijken zo

Dumfries haalt uit: "Gözübüyük mag het zelf nog een keer gaan bekijken zo"

07-04-2019 19:42
147

Denzel Dumfries had zijn frustraties nauwelijks onder controle na het 3-3 gelijkspel bij Vitesse, waardoor PSV de koppositie kwijt is aan Ajax. De rechtsback van de Eindhovenaren is boos op zijn eigen ploeg én scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

"Dit hadden we gewoon moeten winnen", aldus een geëmotioneerde Dumfries tegen FOX Sports. "Je moet het een plekje geven. Zonde dat we hier gelijkspelen. Het was gewoon niet goed van onze kant, maar ook de arbitrage was niet top."

De PSV-back was not amused door een aantal beslissingen van Gözübüyük. "Hij geeft mij zomaar een gele kaart." Door een tik van Vitesse-verdediger Max Clark stond Dumfries met een bebloed hoofd in de catacomben. "Dat was na een duel. Mooi elleboogje was het. Dat heeft hij natuurlijk niet gezien. Hij mag het zelf nog een keer gaan bekijken zo."

"We doen onszelf tekort. De verdediging is het hele seizoen al zo stabiel en in deze fase moet je scherp zijn op het verdedigen van de goal. Het mag gewoon niet gebeuren dat wij zo makkelijk de doelpunten weggeven", besliut Dumfries, die beseft dat Ajax de nieuwe koploper is. "Wij zijn PSV en wij gaan nog steeds voor het kampioenschap."