Steun voor Ajax-doelwit Scherpen: Je hebt het ook bij Vermeer gezien

Steun voor Ajax-doelwit Scherpen: "Je hebt het ook bij Vermeer gezien"

Gepubliceerd: zondag 7 april 2019 om 23:14zo 07-04-2019 om 23:14

Theo Janssen, Andy van der Meyde en Viggo Waas doen bij VTBL hun zegje over het spandoek van de Ajax-supporters, dat gericht was tegen FC Emmen-doelman en Ajax-doelwit Kjell Scherpen. Er heerst vooral onbegrip.

De Ajax-fans zijn boos en vinden niet dat Scherpen naar Amsterdam moet komen omdat de doelman in het verleden zijn liefde voor aartsrivaal Feyenoord uitte en begin dit seizoen zei dat hij de vaste keeper in Rotterdam-Zuid wil worden. "Ik snap hier helemaal niets van. Die jongen heeft een keer wat geroepen..", zegt Janssen.

Waas, die naast cabaratier ook assistent-trainer van derde divisionist De Dijk is, vult aan. "Zijn broer is overleden. Dan denk ik: heb je nou echt helemaal geen gevoel? Daar houd je toch rekening mee?" Janssen reageert: "Jij denkt echt dat zij nadenken?"

Janssen verwacht niet dat Scherpen het mikpunt blijft als hij naar Ajax komt. "Misschien de eerste paar weken, maar daarna niet meer. Je hebt het ook bij Vermeer gezien. Hij ging naar Feyenoord, waardoor iedereen tegen hem was. Dat duurde een maandje, toen was het klaar."

"Als hij een paar goede reddingen heeft is het klaar. Hij moet gewoon komen", zegt Van der Meyde.

Lees ook: 'Scherpen gaat record breken met Ajax-transfer: einde van transfersoap in zicht'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Snap jij de Ajax-fans?

(1099 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws