'Excelsior heeft twee kandidaten: terugkeer Van der Gaag wordt uitgesloten'

'Excelsior heeft twee kandidaten: terugkeer Van der Gaag wordt uitgesloten'

08-04-2019 06:48 Laatste update: 08:18
16

Mitchell van der Gaag keert niet terug bij Excelsior. De spelers van de Kralingers zagen een rentree van de 47-jarige oefenmeester op Woudestein helemaal zitten, maar dat wordt door beide partijen uitgesloten, meldt De Telegraaf.

Ferry de Haan, algemeen directeur van Excelsior, is al in gesprek met een andere kandidaat. Die moet de club in de resterende vijf duels en de eventuele play-offs in de Eredivisie zien te houden. De Rotterdammers gaan tevens op zoek naar een trainer die vanaf de zomer de scepter moet zwaaien. Volgens de ochtendkrant circuleren de namen van Albert Stuivenberg en Robert Molenaar.

Wedden

Meer odds

Van der Gaag staat niet op het lijstje. Hij zit nog midden in de verwerking van een hectisch seizoen bij NAC Breda, waar hij onlangs de eer aan zichzelf hield. Middenvelder Ryan Koolwijk van Excelsior schetste na de 1-0 nederlaag tegen FC Groningen al het gewenste profiel. "Ik denk iemand die de harde hand hanteert. Als spelersgroep dachten wij als eerste aan Van der Gaag."

Excelsior nam vorige week afscheid van Adrie Poldervaart, die zelf besloot op te stappen. Assistent André Hoekstra nam tegen Groningen de honneurs waar.

Lees ook: Van der Gaag genoemd bij Excelsior: 'De vraag is hoe hij daar zelf in zit'

Lees ook: Poldervaart reageert: "Ik gooi 26 jaar en een paar maanden weg, ik weet het"