'Hij heeft Lozano verteld dat-ie alles moet doen om naar Man United te gaan'

'Hij heeft Lozano verteld dat-ie alles moet doen om naar Man United te gaan'

08-04-2019 15:15
114

PSV-vedette Hirving Lozano heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester United. Een goede bekende van de Mexicaan laat dat weten aan de Britse website Teamtalk. Lozano is extra enthousiast geworden over United na gesprekken met zijn landgenoot Javier 'Chicharito' Hernández. 

Hernández speelde een aantal seizoenen voor The Red Devils. Hij heeft Lozano inmiddels in geuren en kleuren verteld over zijn ervaringen in Manchester. Chucky zou inmiddels niets liever willen dan zijn loopbaan voortzetten bij de Premier League-grootmacht. 

"Hirving wil niets liever dan United, dat zou voor hem net zo'n grote stap zijn als een transfer naar bijvoorbeeld Real Madrid of FC Barcelona", laat een bron 'dichtbij Lozano' weten aan Teamtalk"Hij heeft al met Chicharito gesproken over hoe het is om in Manchester te spelen. Javier was laaiend enthousiast over zijn oude club, hij heeft Hirving ook gezegd dat-ie alles moet doen om naar United te verkassen."

Lozano (23) is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van PSV. De Eindhovenaren verlangen naar verluidt zo'n 30 à 40 miljoen euro voor de aanvaller. 

Lees ook: 'Ik kan vertellen dat Lozano al jarenlang wordt gevolgd door Manchester United'