Zaakwaarnemer Bergwijn laat zich horen: 'Ik heb al gesproken met de directeur'

Zaakwaarnemer Bergwijn laat zich horen: 'Ik heb al gesproken met de directeur'

08-04-2019 20:07
48

Steven Bergwijn is momenteel niet bezig met een transfer. Zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen vertelt dat in gesprek met FCInterNews. Op de achtergrond lijkt er echter het een en ander gaande.

"Ik ben niet verrast door zijn ontwikkeling. Hij kan nog veel verder groeien", zegt Van Kooperen. "De topclubs volgen hem van jongs af aan. Hij focust zich op de resultaten van PSV en het Nederlands elftal. Hij denkt niet aan andere clubs. Hij wil kampioen worden en goed spelen voor zijn land."

Bergwijn wordt gelinkt aan een miljoenentransfer naar Internazionale. "Inter is een topclub met veel historie en geweldige fans", zegt Van Kooperen. "Iedere club die Steven wil en hem het juiste kan bieden voor de volgende stap is een serieuze kandidaat. En de Nerazzuri is dat absoluut. Ik heb heb gesproken met Piero Ausilio (technisch directeur Inter, red.)."

"De clubs die geïnteresseerd zijn en hem kunnen helpen kunnen Steven helpen met het nemen van zijn beslissing. Er is geen competitie die de voorkeur krijgt boven de andere. Het hangt allemaal van Steven af."