Nuytinck waarschuwt Ajax voor 'boef' van Juve: 'Praat tegen je, geeft een tikkie'

Nuytinck waarschuwt Ajax voor 'boef' van Juve: 'Praat tegen je, geeft een tikkie'

Gepubliceerd: dinsdag 9 april 2019 om 10:08di 09-04-2019 om 10:08

Juventus heeft een betere ploeg dan Real Madrid - en dus gaat Ajax het in de kwartfinale van de Champions League hoe dan ook loodzwaar krijgen. Dat zegt Bram Nuytinck, verdediger van Udinese, in gesprek met ELF Voetbal. 

Zonder twijfelgeval Cristiano Ronaldo heeft Juve nog legio opties in aanvallend opzicht, weet Nuytinck. De kampioen van Italië beschikt onder meer over Mario Mandzukic, Paulo Dybala en Moise Kean. "En ze hebben ook nog Douglas Costa en Federico Bernardeschi. Maar die Mandzukic is wel een boef hoor. Heel anders dan Ronaldo, die zich juist gedeisd houdt naar tegenstanders. Mandzukic zoekt je constant op, praat tegen je, geeft een duwtje of een tikkie", aldus de voormalig prof van Anderlecht en NEC

Nuytinck denkt dat Juve beter is dan Real Madrid, dat door Ajax werd geklopt in de vorige ronde van het miljardenbal. "Juventus heeft de organisatie veel beter staan dan Real. Achterin spelen ze een paar bazen: Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci. Echt zwakke punten heeft Juventus niet. In een wedstrijd switcht Juventus van tactiek, dat maakt hen heel onberekenbaar."

"Juve kan met Bonucci van achteruit rustig opbouwen of de lange bal inzetten richting de spitsen. Ze kunnen ook achterover leunen en counteren. Het beste dat Ajax kan doen, is snel druk zetten als Juve aan de bal is en geduldig blijven in balbezit. Het wordt loodzwaar voor Ajax, maar hoop is er altijd, hè?"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie bereikt de halve finale?

(7070 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws