Kraay: 'Derksen en Genee zeiden: jezus Hans, dat je dit niet doet'

Kraay: 'Derksen en Genee zeiden: jezus Hans, dat je dit niet doet'

10-04-2019 08:49 Laatste update: 12:46
34

Johan Derksen, Wilfred Genee én zijn vrouw Sofie vinden het werkelijk onbegrijpelijk dat Hans Kraay besloten heeft om géén bondscoach te worden van de Salomonseilanden. Kraay vertelt dat in gesprek met Veronica Magazine. 

FOX Sports-presentator Kraay ging eerder dit jaar niet in op een aanbod van de Salomonseilanden. Hij werd gevraagd om het land te leiden tijdens de Pacific Games, die in juli op het programma staan. Hij weigerde - tot onbegrip van zijn vrouw. "Ik krijg het nog zeker een keer per week te horen. Vooral als het met bakken naar beneden komt", vertelt Hansie Hansie. 

"En jij hebt nee gezegd tegen de Salomonseilanden, verzucht ze dan. Het was inderdaad geen gek aanbod. (...) Totdat ik hoorde waar die eilanden lagen. Ruim 24 uur vliegen! Vier-en-twin-tig uur! (...) En jij weet: ik heb een kolerehekel aan vliegen. Ik begin daar echt niet aan."

Zijn Veronica Inside-collega's snappen Kraay evenmin. "Iedereen heeft me voor gek verklaard. Zowel Johan Derksen als Wilfred Genee zei: jezus Hans, dat je dit niet doet."