Derksen mocht doktersadvies 'na lang zeuren' negeren: Ik wil voetbal kijken

Derksen mocht doktersadvies 'na lang zeuren' negeren: "Ik wil voetbal kijken"

10-04-2019 11:41
20

Johan Derksen is met succes geopereerd aan de gecompliceerde armbreuk die hij opliep nadat hij thuis in Grolloo van de trap was gevallen. De Veronica Inside-analist kan vrijdag 'gewoon' weer op zijn vaste stoel in de studio plaatsnemen.

De zeventigjarige VI-nestor werd dinsdagmiddag geopereerd en was diezelfde avond alweer thuis, terwijl de artsen dat aanvankelijk niet zagen zitten. "Hoewel de artsen me graag nog een nachtje hadden gehouden, mag ik na lang zeuren straks al naar huis", liet hij kort na zijn operatie weten aan Veronica Inside. "Ik wil voetbal kijken", blikte hij alvast vooruit op de Champions League-affiches van dinsdag- en woensdagavond.

Derksen herstelt voorspoedig van zijn valpartij en de bijbehorende operatie. "Het gaat goed. Ik voel vooralsnog weinig van de operatie, want mijn arm is nog verdoofd." Eerder deze week liet hij al weten dat het naar omstandigheden prima ging met hem. Derksen moest de voorbije twee afleveringen van Veronica Inside overslaan, voor het eerst in de geschiedenis van de talkshow, en werd vervangen door Valentijn Driessen. Vrijdagavond 12 april keert De Snor echter weer terug.