'Ajax komt in actie na PSV-berichten en maakt werk van Mexicaans international'

'Ajax komt in actie na PSV-berichten en maakt werk van Mexicaans international'

Gepubliceerd: donderdag 11 april 2019 om 10:10do 11-04-2019 om 10:10

Laatste update: donderdag 11 april 2019 om 10:14do 11-04-2019 om 10:14

Scouts van Ajax zitten komend weekend in Mexico op de tribune voor Edson Álvarez. Dat schrijft het Zuid-Amerikaanse ESPN donderdag. Alvarez wordt nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar de Eredivisie. 

Zowel Ajax als PSV zou concrete belangstelling hebben voor de Mexicaanse verdediger van topclub Club América. In zijn vaderland rekent iedereen erop dat de international in de zomer de overstap maakt naar Europa. Ook Internazionale is gelinkt aan Álvarez (21), maar een stap naar de Eredivisie is volgens ESPN waarschijnlijker. 

De Telegraaf meldde een week geleden dat de belangstelling van Ajax in de verdediger 'niet heel serieus is', maar ESPN weet dat de Amsterdammers wel degelijk bezig zijn met een mogelijke transfer. Nadat bekend werd dat PSV - dat goede banden heeft in Mexico - Álvarez op de voet volgt, maakt nu ook Ajax werk van de speler. Komend week speelt Álvarez met zijn club tegen Cruz Azul - en scouts van Ajax zijn bij die wedstrijd aanwezig, weet ESPN. 

Álvarez speelt bij Club América centraal in de defensie. Hij is ook inzetbaar als rechtsback én als controleur. Álvarez heeft 22 interlands namens Mexico op zijn naam staan. 

Lees ook: 'Álvarez kiest zeker niet automatisch voor PSV, Ajax heeft een grote kans'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws