L'Equipe: Paris Saint-Germain heeft twee uitblinkers van Ajax op de korrel

L'Equipe: Paris Saint-Germain heeft twee uitblinkers van Ajax op de korrel

11-04-2019 13:21
76

Donny van de Beek en David Neres staan in de belangstelling van Paris Saint-Germain. Het Franse L'Equipe schrijft dat donderdag. Scouts van PSG volgen het Ajax-tweetal blijkbaar al het gehele seizoen. 

Voor het oog van, volgens L'Equipe, tientallen scouts behoorden Van de Beek en Neres woensdag tegen Juve (1-1) tot de grote uitblinkers aan Amsterdamse zijde. De trefzekere Neres werd onlangs nadrukkelijk gelinkt aan AC Milan en Van de Beek zou in de belangstelling staan van onder meer Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund. Ook Ligue 1-grootmacht PSG heeft de twee dus op de korrel.

Paris Saint-Germain-trainer Thomas Tuchel zou van de clubleiding de garantie hebben gekregen dat hij in de zomer fors mag investeren in zijn selectie. Eerder dit jaar léék PSG zich al te gaan versterken met Frenkie de Jong. Onder meer De Telegraaf meldde dat een deal tussen Ajax, PSG en de speler zelf zo goed als rond was.

Uiteindelijk koos De Jong voor FC Barcelona. De Catalanen betaalden 75 miljoen euro aan Ajax voor de Oranje-middenvelder. Dat bedrag zal in de komende jaren oplopen naar 86 miljoen.