Exit bij VVV: 'Ik heb besloten om geen nieuw contract te tekenen'

Exit bij VVV: 'Ik heb besloten om geen nieuw contract te tekenen'

Gepubliceerd: donderdag 11 april 2019 om 15:44do 11-04-2019 om 15:44

Laatste update: donderdag 11 april 2019 om 15:57do 11-04-2019 om 15:57

Ralf Seuntjens vertrekt definitief bij VVV-Venlo. De Limburgse eredivisionist meldt dat donderdag via de officiële kanalen. Seuntjens verlengt zijn aflopende contract niet. 

'Besprekingen over een nieuwe verbintenis hebben niet tot een overeenkomst geleid, ondanks diverse pogingen daartoe', schrijft VVV in een statement op de website. Seuntjens, die volgende week 30 wordt, is sinds 2015 in dienst bij de club. Eerder speelde hij voor onder meer Telstar en FC Den Bosch. 

'Beste fans van VVV, de kogel is door de kerk. Na vier prachtige jaren heb ik besloten om geen nieuw contract te tekenen bij deze mooie club. Ik heb de leeftijd waarop ik nog één keer een nieuwe stap in mijn carrière kan maken', schrijft The Seun of God  - zoals zijn bijnaam luidt - in een afscheidsbericht.

'Met pijn in het hart heb ik besloten hiervoor te kiezen. Ik heb bij VVV-Venlo vier geweldige jaren gehad. In mijn eerste jaar werd ik meteen clubtopscorer en in de jaren daarna kreeg ik een andere rol waarin ik me met plezier schikte. Als middenvelder scoor je minder, maar is het belang dat je voor het team hebt minstens zo groot.'

'Ondanks mijn blijdschap met mijn nieuwe stap in mijn carrière, ga ik VVV met pijn in het hart verlaten. Bedankt voor alles!' Seuntjens liet eerder deze week in een interview met BN DeStem al blijken dat hij vertrekt uit Venlo. De routinier flirtte in het vraaggesprek openlijk met NAC Breda

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws