Ranieri dolt met Kluivert na Ajax - Juventus: Heeft Roma je broer gekocht?

Ranieri dolt met Kluivert na Ajax - Juventus: "Heeft Roma je broer gekocht?"

Gepubliceerd: donderdag 11 april 2019 om 16:12do 11-04-2019 om 16:12

De selectie van AS Roma keek woensdagavond gezamenlijk naar de Champions League-kraker tussen Ajax en Juventus (1-1). Voor Justin Kluivert was het een speciale wedstrijd, weet Roma-trainer Claudio Ranieri.

Kluivert verliet Ajax voor Roma afgelopen zomer. "We hebben woensdag allemaal naar Ajax tegen Juventus gekeken en we hebben daarna een beetje met Kluivert gedold", vertelt Ranieri op een persconferentie. "Ik vroeg aan hem: Ben jij degene die vorig jaar in de basis stond bij dit Ajax, of heeft AS Roma je broer gekocht? Hij moest lachen."

Ranieri heeft een goede relatie met Kluivert, die sinds de komst van de Italiaanse trainer veel speelt. "Justin is een goede speler en een slimme jongen en hij heeft een mooie toekomst voor zich. Het is niet eenvoudig om je aan te passen aan een nieuwe club en weg te gaan bij een club waar de structuur zo goed is. In Italië trof hij een hele andere structuur aan, maar hij past zich goed aan. Ik verwacht veel van hem."

AS Roma, de huidige nummer zes van de Serie A, neemt het zaterdag op tegen Udinese. De laatste weken was Kluivert verzekerd van een basisplaats.

Poll

Had Kluivert in het huidige Ajax een basisplaats gehad?

(4293 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws