Pasveer helpt Ajax een handje: Maar ik heb natuurlijk een voorkeur

Pasveer helpt Ajax een handje: "Maar ik heb natuurlijk een voorkeur"

11-04-2019 19:35
33

Vitesse-doelman Remko Pasveer maakte zondagmiddag veel vrienden in Amsterdam. De doelman van Vitesse, pas net weer eerste keuze onder de lat, blonk uit tegen zijn oude club PSV, dat in Arnhem twee kostbare punten in de strijd om de titel liet liggen.

Na afloop van de 3-3 ontplofte de telefoon van Pasveer, vertelt hij aan VTBL. De zoon van Ajax-directeur Marc Overmars zocht contact met de sluitpost. "Als we zouden winnen, zou hij me mee uit eten nemen. Helaas werd het een gelijkspelletje, maar ze waren er erg blij mee. Of ik nog mee mag? Dat wel, maar ik denk dat ik zelf moet betalen haha."

Wedden

Meer odds

PSV moet door het puntenverlies in de Gelredome voorrang verlenen aan Ajax. Pasveer heeft echter nog steeds een zwak voor zijn oude club, die hij tussen 2014 en 2017 diende. "Ze zoeken het lekker uit met zijn tweeën, maar ik heb natuurlijk een voorkeur", reageert hij desgevraagd. "Ik ken veel spelers van PSV en veel mensen om het team: die gun ik het hartstikke. Mijn voorkeur zal altijd naar PSV gaan."

Pasveer krijgt nog een kans om Ajax dwars te zitten. Vitesse reist op dinsdag 23 april af naar Amsterdam voor de uitwedstrijd tegen Ajax.