Ziyech houdt transferoptie open: Ik denk niet dat de deur gesloten is

Ziyech houdt transferoptie open: "Ik denk niet dat de deur gesloten is"

12-04-2019 13:42
55

Hakim Ziyech sluit niet uit dat hij na dit seizoen alsnog bij AS Roma belandt. De deur naar de Italiaanse club staat nog steeds open, zegt de spelmaker van Ajax.

Ziyech was vorig jaar dicht bij een overstap naar Roma, maar Ajax hoorde na een eerste miljoenenbod niets meer uit de hoofdstad van Italië. Ziyech richtte zich vervolgens op een nieuw seizoen bij Ajax. "Ik denk niet dat de deur gesloten is", wordt hij gequote door Calciomercato.

Wedden

Meer odds

"Ik praat nog regelmatig met Justin Kluivert", vervolgt Ziyech, die zijn negentienjarige ploeggenoot afgelopen zomer van Ajax naar Roma zag verkassen. "Ja, we hebben het dan ook over de Serie A. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde competitie. Het hangt af van het plan dat de club met mij heeft. Ik moet blijven groeien als speler."

Ziyech speelde woensdag negentig minuten tegen Juventus in de kwartfinale van de Champions League. "Het doel is geschiedenis schrijven op het hoogste podium. Of ik een favoriete positie heb? Nee, het belangrijkste is dat ik speel. Ik speel op het moment veel aan de buitenkant."