Boskamp waarschuwt Ajax voor 'verschrikkelijk' duo: 'Moeilijker dan tegen Real'

Boskamp waarschuwt Ajax voor 'verschrikkelijk' duo: 'Moeilijker dan tegen Real'

12-04-2019 14:27
108

Jan Boskamp hoopt dat Ajax voor een daverende verrassing kan zorgen in Turijn dinsdag. De analist is echter niet al te positief gestemd over de kansen van de Amsterdammers tegen Juventus.

"Het is te hopen dat Ajax het redt, maar het zal moeilijker worden dan tegen Real Madrid", zegt Boskamp tegen VTBL. "Ik heb Juventus – Atlético Madrid gezien. Daar gingen ze tekeer, dat was echt niet normaal. Om tegen die centrale verdedigers Bonucci en Chiellini te spelen is verschrikkelijk. En ik vind Pjanic een fantastische voetballer. En dan loopt die gozer (Cristiano Ronaldo, red.) daar nog voorin. Die heb je nauwelijks gezien, maar hij legde hem wel weer binnen."

Alfons Groenendijk is onder de indruk van de ploeg van coach Erik ten Hag. "Het is genieten. Ajax speelt op dit moment geweldig voetbal, vooral in de Champions League. Dan heb je tegenstanders van Europese klasse. Als je daar zo tegen kan spelen zoals zij op dit moment doen... Tegen Real Madrid, tegen Juventus. Dat is ontzettend knap."

Giorgio Chiellini miste overigens de eerste wedstrijd in de Johan Cruijff Arena (1-1). Of hij dinsdag wel van de partij is, is nog niet duidelijk.