Barcelona kijkt rond bij Groningen: Dit is de absolute top van de wereld

Barcelona kijkt rond bij Groningen: "Dit is de absolute top van de wereld"

Gepubliceerd: vrijdag 12 april 2019 om 15:22vr 12-04-2019 om 15:22

Het doet Danny Buijs deugd dat Ludovit Reis in de belangstelling staat van FC Barcelona. De achttienjarige middenvelder laat zich niet van de wijs brengen, ziet de trainer.

"Ludo had paar dagen extra vrij vanwege zijn drukke periode, dus ik was benieuwd hoe het met hem was. Maar hij heeft gewoon uitstekend getraind", vertelt Buijs aan RTV Noord. "Als hij behoefte heeft om er met mij over de praten, dan kan dat. Maar hoe jong hij ook is, het zijn volwassen gasten. Hij moet zijn eigen keuzes maken."

Reis kent de interesse van Spaanse kant, maar kan er zelf ook niet veel meer over zeggen. Buijs is trots op het feit dat één van 's werelds beste clubs overweegt zaken te doen met Groningen. "Als dat zou gebeuren, is dat heel mooi. Niet alleen voor de speler, maar ook voor de club. De club heeft al vaker mooie transfers gehad, maar dit is de absolute top van de wereld."

Zondag staat Reis gewoon in de basis bij Groningen, dat sc Heerenveen treft. Buijs: "Het belangrijkste is dat Ludo zondag met een goed gevoel aan de aftrap staat."

Lees ook: 'Barça en Nijland praten na weekend verder over Reis: 'zéér serieuze' interesse'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws