'Ik ben één of twee keer per week bij Ajax om even m'n gezicht te laten zien'

'Ik ben één of twee keer per week bij Ajax om even m'n gezicht te laten zien'

Gepubliceerd: vrijdag 12 april 2019 om 15:37vr 12-04-2019 om 15:37

Voor Carel Eiting zijn de Champions League-successen van Ajax bitterzoet. De 21-jarige middenvelder herstelt van een knieblessure en staat daardoor al maanden aan de kant.

Eiting stond tijdens de eerste Champions League-wedstrijd tegen AEK Athene nog in de basis. "Dat was geweldig", lacht hij tegenover Ajax TV. "Het begin van het seizoen was voor mij geweldig. Nu is het voor het team nog steeds geweldig, maar het is heel anders om het vanaf de buitenkant te volgen."

Door een operatie aan zijn meniscus staat Eiting geruime tijd buitenspel. "Ik kan er niks meer aan doen dat ik geblesseerd ben, dus ik kijk er gewoon positief naar. Ik ben één of twee keer per week bij Ajax om gewoon even m'n gezicht te laten zien. Hoe ik reageerde nadat die Zidane-actie van Dusan Tadic tegen Real Madrid? Ik lachte: slecht gespeeld."

Het seizoen van Eiting zit er door zijn blessure zo goed als zeker op, bevestigt hij. "Ik denk dat het een lastig verhaal wordt, maar je weet het nooit. Er is altijd hoopt. Maar ik richt me op de voorbereiding van volgend seizoen."

Poll

Is Eiting een potentiële Ajax-basisspeler?

(2132 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws