Hasselbaink haalt uit na opmerkingen Carragher: 'Geïrriteerd, vind het hypocriet'

Hasselbaink haalt uit na opmerkingen Carragher: 'Geïrriteerd, vind het hypocriet'

12-04-2019 18:35
31

Een opmerking van Jamie Carragher over Chelsea-aanvaller Callum Hudson-Odoi heeft bij Jimmy Floyd Hasselbaink voor irritatie gezorgd. Carragher adviseerde Hudson-Odoi om zijn aflopende contract níet te verlengen, om op die manier ergens anders wél aan de bak te komen. Hudson-Odoi speelt nauwelijks bij Chelsea.

"Als ik Hudson-Odoi was, zou ik niet tekenen", zei Carragher bij Sky Sports. "Hij heeft een sterke positie. Ik zou niet tekenen om meer geld te krijgen of drama te veroorzaken. Hij wil spelen en ik hou van de moed die hij toont. Jonge spelers tekenen lange contracten, waardoor je je afvraagt waar het allemaal heengaat, maar hij is bereid te zeggen: ik wil weg."

"Ik zou het laatste jaar van mijn contract als hefboom gebruiken. Hij wil spelen en Chelsea laten zien wat hij kan. Ik heb veel respect voor wat deze jongen aan het doen is." 

Carragher zei ook dat Eden Hazard te goed is voor Chelsea en suggereerde min of meer dat de Belg moet vertrekken. Ook daar is Hasselbaink gepikeerd over. "Ik heb Carraghers opmerkingen meegekregen. Ik was daar erg geïrriteerd door omdat ik het erg hypocriet vind", zegt Hasselbaink tegen Bwin. "Carragher (Een Liverpool-icoon, red.) had die mening niet toen Luís Suarez of Philippe Coutinho naar FC Barcelona wilden en Raheem Sterling naar Manchester City wilde vertrekken."

"Hudson-Odoi is een volgroeid talent dat ergens anders niet geliefder wordt dan bij Chelsea. Jamie Carragher zou Liverpool nooit hebben verlaten. Ik weet niet of hij jonge spelers zou moeten adviseren om het tegenovergestelde te doen."