Brama 'offert zich op' voor FC Twente: 'Titel belangrijker dan mijn achillespezen'

Brama 'offert zich op' voor FC Twente: 'Titel belangrijker dan mijn achillespezen'

Gepubliceerd: vrijdag 12 april 2019 om 23:07vr 12-04-2019 om 23:07

Wout Brama loopt op zijn tandvlees, maar speelde vrijdagavond 'gewoon' negentig minuten mee tijdens FC Twente-Telstar. De routinier kampt al langere tijd met een achillespeesblessure.

De inzetbaarheid van de drievoudig Oranje-international zou zelfs afhankelijk zijn van hoe hij de warming-up doorkwam. "Ik wist wel dat ik ging spelen, dus ik weet niet waar die andere informatie vandaan komt", reageerde Brama na afloop tegenover FOX Sports. Helemaal okselfris was de controleur echter niet. "Ik heb heel veel last van mijn achillespezen, doet heel erg pijn. Drie, vier weken bijna niet kunnen trainen en twee weken niet gespeeld, maar ik moest gewoon spelen vandaag (vrijdag, red.)."

Tijdens Brama's afwezigheid gingen de Tukkers verrassend onderuit tegen RKC Waalwijk en FC Dordrecht. "Ik kreeg de afgelopen week veel vragen, ook van medespelers: Wout, kun je spelen? Dan hoop je wat extra's aan het team te kunnen geven." Met Brama op het middenveld won FC Twente thuis van Telstar, waardoor de Enschedeërs weer op titelkoers liggen. "Het is van levensbelang dat deze club promoveert. Dat is belangrijker dan mijn achillespezen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws