'Ik ben niet echt een drinker, na drie baco loop ik achterstevoren de deur uit'

'Ik ben niet echt een drinker, na drie baco loop ik achterstevoren de deur uit'

Gepubliceerd: zaterdag 13 april 2019 om 08:05za 13-04-2019 om 08:05

Randy Wolters stond ruim een jaar droog, maar scoorde vrijdagavond twee keer. Dat is voor de NEC'er echter geen reden om dronken te worden. De laatste keer dat Wolters in Nederland scoorde, greep hij naar de fles. Toen promoveerde Go Ahead Eagles naar de Eredivisie.

"Dat is ongeveer anderhalf jaar geleden", vertelt Wolters over zijn laatste doelpunt voor de camera van FOX Sports, na de 3-2 overwinning van NEC op Helmond Sport. "Ik heb vorig jaar bij Dundee in de beker gescoord, maar in de competitie niet. Vandaag werd het tijd om een doelpuntje te maken."

Feesten zit er voor Wolters even niet in. "Ik ben sowieso niet echt een drinker, want na drie baco loop ik achterstevoren de deur uit. Dat neemt niet weg dat iedereen weet hoe belangrijk het is dat we drie punten hebben gepakt. We moeten de play-offs halen, waar NEC hoort. Of ik ze nou maak of Pietje Puk, dat maakt me niets uit."

Wolters komt van ver. De aanvaller stond lang aan de zijlijn met een zware blessure. "Ik heb een heftige blessure gehad. Als je ziet waar ik vandaan kom, kan ik trots zijn. De trainers zeggen dat ze nog niet veel van me kunnen verwachten, omdat ik van ver kom."

"Ik ben pas twee maanden fit en heb al vijf assists gegeven. Dat is wel aardig. De oude Randy Wolters moet nog komen. Ik moet niet teveel van mezelf verwachten. Het is allemaal aardig, maar het gaat om het team en de drie punten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws