'Iedereen voorspelde dat Ajax de titel pakt, maar we doen het nog steeds goed'

'Iedereen voorspelde dat Ajax de titel pakt, maar we doen het nog steeds goed'

13-04-2019 11:30
123

Nick Viergever denkt dat PSV in staat is om het verschil in doelsaldo met Ajax goed te maken. De Eindhovenaren hebben met nog vijf wedstrijden te gaan hetzelfde puntenaantal als de concurrent uit Amsterdam, maar PSV heeft wel veel doelpunten nodig.

De club uit de Lichtstad staat negen doelpunten achter als het gaat om het doelsaldo. "We moeten geen gekke dingen doen maar vasthouden aan onze manier van spelen", zegt Viergever in gesprek met De Telegraaf. "We hebben al laten zien dat we daarmee ook uitslagen van 6-0 kunnen neerzetten. We staan tweede met hetzelfde puntentotaal. Waarom zouden we dan al afgeschreven zijn? We moeten ons niet gek laten maken."

Wedden

Meer odds

"Ajax is volgens mij altijd de favoriet voor het kampioenschap geweest", gaat de verdediger van PSV, die vorig seizoen nog in Amsterdam speelde, verder. "Voor dit seizoen voorspelde bijna iedereen dat de titel naar Ajax zou gaan. Maar wij hebben het gewoon heel goed gedaan en doen het nog steeds goed. We staan in punten gelijk en er zijn nog vijf wedstrijden te gaan. Wij moeten ons ding blijven doen en ons niks aantrekken van wat iedereen roept en schrijft."

Lees ook: Het PSV van 2019/20: zeven spelers weg, voorhoede volledig op de schop