LIVE-discussie: Van den Brom maakt dreigement nog niet waar; Immers spits ADO

LIVE-discussie: Van den Brom maakt dreigement nog niet waar; Immers spits ADO

13-04-2019 17:40
30

AZ hoopt zaterdagavond in ieder geval voor even de derde plaats over te nemen van Feyenoord. De ploeg van trainer John van den Brom neemt het in eigen huis op tegen ADO Den Haag, dat vooral weg wil blijven van de onderste plaatsen.

Van den Brom dreigde eerder deze week vleugelaanvallers Calvin Stengs en Oussama Idrissi te slachtofferen, maar zij staan tegen ADO gewoon aan de aftrap. De oefenmeester voert ondanks de gelijke spelen tegen Vitesse en De Graafschap enkel de verwachte wijzigingen door. Teun Koopmeiners en Thomas Ouwejan keren terug van een schorsing en nemen hun plek in de defensie weer in. De Griek Pantelis Hatzidiakos lost hen af in het strafbankje.

Shaquille Pinas staat, net als tijdens de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht, centraal achterin bij ADO Den Haag, naast Tom Beugelsdijk. Lex Immers is wederom terug te vinden in de aanval. De Hagenaar scoorde in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht twee keer als gelegenheidsspits. Trainer Alfons Groenendijk heeft verder geen verrassingen in petto. Daardoor is Dion Malone de rechtsback.

De opstellingen

AZ: Bizot; Svensson, Vlaar, Koopmeiners, Ouwejan; Midtsjø, Til, Maher; Stengs, Seuntjens, Idrissi

ADO Den Haag: Zwinkels, Malone, Beugelsdijk, Pinas, Meijers; Goossens, El Khayati, Bakker; Becker, Immers, Falkenburg