ADO-spelers 2,5 uur lang 'opgesloten' in spelershome AZ: De tap vloeide

ADO-spelers 2,5 uur lang 'opgesloten' in spelershome AZ: "De tap vloeide"

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 10:22zo 14-04-2019 om 10:22

De spelers van ADO Den Haag hebben een paar uur lang 'opgesloten' gezeten na de wedstrijd tegen AZ. De spelersbus van de Hagenaars was defect, waardoor de mannen van Fons Groenendijk zich vermaakten in het spelershome van AZ.

"Het busje ging kapot. De stroom viel uit. We hebben er een feest van gemaakt. We hebben eerst in de bus gezeten. Toen kwam er een kratje bier binnen. Dat is altijd leuk als je bij AZ wint. Als je verliest is het minder leuk als de bus uitvalt", zegt Lex Immers bij De Tafel van Kees op FOX Sports. Naar verluidt hebben de ADO-spelers 2,5 uur lang in het spelershome van AZ gezeten. "Het was gezellig. De tap vloeide."

ADO stond met 0-2 voor in Alkmaar, maar kreeg in de slotfase twee goals tegen. Sheraldo Becker maakte een fout, waardoor Albert Gudmundsson de gelijkmaker maakte. Diezelfde Becker bezorgde ADO in de blessuretijd de winst. "We weten allemaal wat Becker kan. Hij vervloekte zichzelf bij de 2-2, maar hiermee poetste hij het weg. We zijn voor 99,9% zeker veilig in de Eredivisie. We hebben het een poosje moeilijk gehad."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws