LIVE-discussie: PSV speelt opnieuw met ander middenveld tegen De Graafschap

LIVE-discussie: PSV speelt opnieuw met ander middenveld tegen De Graafschap

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 11:22zo 14-04-2019 om 11:22

Laatste update: zondag 14 april 2019 om 11:23zo 14-04-2019 om 11:23

Mark van Bommel kiest er tegen De Graafschap voor om opnieuw zijn middelveld om te gooien. Dat doet de PSV-trainer nu voor de derde keer op rij. Gastón Pereiro en Jorrit Hendrix moeten plaatsmaken voor Michal Sadilek en Mohammed Ihattaren.

Van Bommel koos twee weken geleden tegen Ajax voor een middenveld met Hendrix, Sadilek en Rosario. Een week later moest Sadilek plaatsmaken voor Pereiro. Nu begint zowel Pereiro als Hendrix op de bank. Voor de rest blijft de formatie van Van Bommel hetzelfde. PSV heeft al twee wedstrijden op rij niet gewonnen en staat drie punten achter op koploper Ajax. 

De Graafschap moet het in Eindhoven doen zonder de geschorsten Azor Matusiwa en Ted van de Pavert. Henk de Jong kiest in de verdediging voor Lars Nieuwpoort in plaats van Van de Pavert. Ook Fabian Serrarens staat in de basis. Furdjel Narsingh, Charlison Beschop en Delano Burgzorg formeren de aanval.

De opstellingen:

PSV: Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino; Sadilek, Rosario, Ihattaren, Lozano, De Jong, Bergwijn

De Graafschap: Bertrams; Owusu, Straalman, L. Nieuwpoort, Tutuarima; Serrarens, El Jebli, Vet; Narsingh, Benschop, Burgzorg.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws