Kraay en Immers verbaasd na Feyenoord-zege: Hij zat 300 procent fout

Kraay en Immers verbaasd na Feyenoord-zege: "Hij zat 300 procent fout"

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 14:42zo 14-04-2019 om 14:42

Hans Kraay en Lex Immers staan perplex door de reactie van Jordy Clasie op zijn wissel tegen Heracles Almelo. In de tweede helft maakte de Feyenoord-middenvelder in woord en gebaar duidelijk dat hij het niet eens was met trainer Giovanni van Bronckhorst.

"Voetballers verdenk ik er heel vaak van dat ze met zichzelf bezig zijn. Daar had ik Clasie nou niét van verdacht", aldus Kraay bij De Tafel van Kees. Clasie werd bij een 1-1 tussenstand in De Kuip gewisseld voor Robin van Persie. "Een uitstekende wissel", aldus Kraay. "Dan moet je je niet zo gedragen. De Kuip verwachtte het ook niet van Clasie."

De Feyenoorder ging na de 2-1 zege op Heracles diep door het stof. Kraay denkt er het zijne van. "Goed dat hij dat doet, maar hij moest ook wel. Hij zat 300 procent fout."

ADO Den Haag-routinier Lex Immers herkent Clasie niet. "Nee, ik ken Jordy niet op deze manier. Ik heb een aantal seizoenen met hem samengespeeld. Hij is zeker een emotionele jongen, maar zo is hij niet. Dat hij nu zijn excuses maakt, doet hij goed."

Lees ook: 'Ik heb me echt kapot geërgerd aan Clasie, respectloos'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws