Openhartige Pierie 'betrapt' bij Ajax: 'Ik weet niet wie er in de bosjes lag'

Openhartige Pierie 'betrapt' bij Ajax: 'Ik weet niet wie er in de bosjes lag'

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 17:16zo 14-04-2019 om 17:16

Kik Pierie 'heeft nog niets getekend' bij Ajax. De achttienjarige verdediger van sc Heerenveen zei dat zondag voor de camera van FOX Sports. Eerder deze week schreven tal van media juist dat Pierie in Amsterdam is geweest om zijn transfer helemaal af te ronden. 

Dat bericht klopt dus niet, stelt Pierie. "Ontzettend veel commotie natuurlijk", zegt de Heerenveen-verdediger, gevraagd naar zijn week. "Er is eigenlijk nog helemaal niets getekend, maar in de media staat vanalles. Dat is natuurlijk best gek."

Pierie erkent wél dat hij een bezoek heeft gebracht aan Ajax. "Dat kan ik niet ontkennen. Ik kan wel nee zeggen, maar... Ik weet niet wie er door de bosjes heeft lopen gluren, ik dacht nog: ik doe een capuchon op zodat ik onherkenbaar ben, maar toch ben je gezien. Bij een club als Ajax is dat ook bijna onmogelijk."

Pierie wil en kan momenteel niets zeggen over de aanstaande deal. "Er zijn voorlopig nog geen contracten getekend. Dat de clubs al een tijdje aan het praten zijn, dat lijkt me duidelijk. Laatste puntjes op de i? Het kan nog alle kanten op."

Lees ook: 'Ajax heeft Pierie binnen: medische keuring achter de rug, transfer afgerond'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Staat Pierie volgend jaar in de basis bij Ajax?

(3876 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws