Telegraaf: Positie Pusic geëvalueerd na behalen titel, Bosniër moet plaatsmaken

Telegraaf: Positie Pusic geëvalueerd na behalen titel, Bosniër moet plaatsmaken

15-04-2019 06:57 Laatste update: 08:33
41

FC Twente gaat naar alle waarschijnlijkheid de Eredivisie in zonder trainer Marino Pusic, schrijft De Telegraaf maandagochtend. De positie van de geboren Bosniër zal besproken worden, zodra de titel in de Keuken Kampioen Divisie binnen is.

Volgens de ochtendkrant 'is het een publiek geheim' dat Pusic deze evaluatie niet zal doorstaan. De trainer is al vrijwel het hele seizoen in het ongewisse over zijn toekomst en baarde dit weekend opzien met een kritisch radio-interview. "Als je ziet dat er geen enkele trainer is die in de afgelopen tien jaar zijn contract heeft uitgediend, zegt dat meer iets over hoe het eraan toe gaat dan over de trainers", beet hij de beleidsbepalers van de Tukkers toe.

Pusic lijkt dus nog vier wedstrijden op de bank van FC Twente te zitten. Doordat de Tukkers vrijdag met 1-0 van Telstar wonnen en concurrent Sparta zich zondag liet verrassen door TOP Oss, ligt het kampioenschap binnen handbereik voor de Enschedeërs. Wanneer er vrijdagavond wordt gewonnen bij Jong Ajax, is het al zover.