Barça-interesse in Reis slaat in als een bom: 'Ze noemen namen van spelers'

Barça-interesse in Reis slaat in als een bom: 'Ze noemen namen van spelers'

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 08:56ma 15-04-2019 om 08:56

Het nieuws dat FC Barcelona bezig is met de komst van Ludovit Reis is bij de spelersgroep van FC Groningen ingeslagen als een bom. De achttienjarige middenvelder merkt dat er de nodige grapjes worden gemaakt.

"De jongens maken wel geintjes natuurlijk, beginnen ze ineens namen op te noemen van Barcelona-spelers", vertelt Reis aan De Telegraaf. "Dat is voetbalhumor en daar kan ik alleen maar om lachen. We zullen zien of het echt gaat gebeuren. Ik ben nu bezig met FC Groningen. Alles wat op de achtergrond gebeurt, daar houd ik me niet mee bezig."

Deze week praten Groningen en Barcelona waarschijnlijk verder over Reis, die in Catalonië kan aansluiten bij het tweede elftal. De jeugdinternational kan er niet veel over zeggen. "Ik wil me alleen maar bezighouden met FC Groningen, over Barcelona ga ik me verder niet uitlaten. Maar of het me wel wat doet? Ja, natuurlijk. Als zo'n grote club langskomt en ik daar in de belangstelling sta, dan is dat een mooi compliment en kan ik alleen maar trots en blij zijn."

Lees ook: Barcelona kijkt rond bij Groningen: "Dit is de absolute top van de wereld"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws