'Man United wil cashen: transfer alleen bespreekbaar bij bod van 150 miljoen'

'Man United wil cashen: transfer alleen bespreekbaar bij bod van 150 miljoen'

15-04-2019 12:49 Laatste update: 13:02
26

Paul Pogba mag komende zomer alleen voor een enorm bedrag vertrekken bij Manchester United. De club heeft zaakwaarnemer Mino Raiola verteld dat geïnteresseerde clubs zullen moeten voldoen aan de vraagprijs van liefst 150 miljoen euro. 

Altans, dat meldt het Spaanse Marca maandag. Alleen wanneer een club bereid is om dat bedrag over te maken naar Manchester, is de club bereid om mee te werken aan een transfer. Ondertussen is de clubleiding ook al in onderhandeling met Pogba en Raiola over een contractverlenging. Het huidige contract van de Fransman loopt af in 2021. De kans op een nieuw contract is aanzienlijk vergroot door het vertrek van José Mourinho eerder dit jaar. 

Real Madrid lijkt een van de voornaamste kandidaten om Pogba binnen te hengelen. De club is op zoek naar versterking voor het middenveld en onder meer Pogba en Christian Eriksen worden veel in verband gebracht met De Koninklijke.

Pogba was in 2016 de duurste speler ter wereld, toen hij voor 114 miljoen euro de overstap maakte van Juventus naar United. Inmiddels zou een transfer van 150 miljoen euro geen record meer zijn: Neymar is op dit moment de duurste speler ter wereld. Hij verkaste voor een bedrag van 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain.