'Het is belangrijk dat De Ligt lief is voor mijn dochter, de rest zie ik wel'

'Het is belangrijk dat De Ligt lief is voor mijn dochter, de rest zie ik wel'

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 14:39ma 15-04-2019 om 14:39

Keje Molenaar 'bemoeit zich helemaal niet' met de sportieve toekomst van Matthijs de Ligt. De negentienjarige captain van Ajax heeft sinds enige tijd een relatie met de dochter van Molenaar, oud-prof van onder meer Ajax, Feyenoord en FC Volendam. 

De Ligt wordt gelinkt aan tal van buitenlandse topclubs. "Ik bemoei me daar helemaal niet mee", zegt Molenaar voor de camera van Veronica Inside. "Wat voor mij belangrijk is, is dat-ie lief is voor mijn dochter. De rest zie ik wel. Hij heeft een uitstekende zaakwaarnemer. Ik voel me niet geroepen om me daar tegenaan te bemoeien."

Een voorkeur heeft Molenaar wel, als het gaat over de volgende club van De Ligt. "Ik heb de eer gehad om vroeger met Johan Cruijff te mogen voetballen en als ik Matthijs was, zou ik er voor kiezen om een paar jaar met Lionel Messi te mogen voetballen."

"Dat is toch het ultieme wat je ziet op dit moment? Als je dat nog een paar jaar mee kan maken, dan zou ik daar voor kiezen. Dat is dus mijn persoonlijke voorkeur."

Frenkie de Jong, teamgenoot en vriend van De Ligt, heeft al in Barcelona getekend. Voor hem betaalde de kampioen van Spanje een slordige 75 miljoen euro.  

Poll

Is Barcelona de ideale club voor De Ligt?

(2535 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws