'Er is nog niks gekomen, misschien zet ik wel snel mijn krabbel bij ADO'

'Er is nog niks gekomen, misschien zet ik wel snel mijn krabbel bij ADO'

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 15:55ma 15-04-2019 om 15:55

Sheraldo Becker weet nog niet of hij ook komend seizoen bij ADO Den Haag speelt. De vleugelaanvaller beschikt over een aflopend contract - en er is nog geen overeenstemming bereikt over een nieuwe deal. 

Becker (24) presteert sinds de winterstop prima in Den Haag. Zaterdag tekende de rechtspoot in de slotsecondes van het uitduel met AZ voor de winnende treffer. Of Becker over een paar maanden nog actief is in de Hofstad, weet hij niet. "Ik wil niet zeggen dat we heel dicht bij de krabbel zijn, maar we zijn ook niet heel ver weg", liet de voormalig Ajacied voor de camera van Omroep West blijken.

"Natuurlijk heb je als speler ambities, maar het juiste moet wel komen voor mij. Tot nu toe is er nog niks gekomen. Wie weet zet ik wel zo snel mogelijk mijn krabbel. Wanneer? Dat moet ik nog overleggen."

Trainer Fons Groenendijk signeerde vorige week een nieuw contract bij ADO. Hij hoopt van harte dat Becker zijn voorbeeld volgt. "Ik ken hem al vanuit de jeugd van Ajax en heb ook een klik met die jongen."

Poll

Is Becker goed genoeg voor een club uit de subtop?

(3119 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws