Lozano vind ik waar-de-loos de laatste maanden, niet om aan te zien

"Lozano vind ik waar-de-loos de laatste maanden, niet om aan te zien"

15-04-2019 20:41
67

PSV kampt met een serieus probleem, vindt Jeroen Grueter. De NOS-commentator vindt dat vrijwel alle aanvallend ingestelde spelers na de winterstop hun niveau niet hebben gehaald.

Volgens Grueter liep PSV tijdens de eerste seizoenshelft, waarin het alleen tegen Feyenoord punten liet liggen, al op 'de toppen van de tenen'. "De klad kwam er voor de winterstop al in, maar daarna is het alleen maar minder geworden. Er zit een rem op de ploeg", vertelt hij in de NOS Voetbalpodcast.

De commentator meent dat de gehele voorhoede van PSV met een vormcrisis kampt. "Met name Lozano vind ik waar-de-loos de laatste maanden, niet om aan te zien. Het enige wat hij nu kan toevoegen, is gretig over tegenstanders heen duikelen en penalty's afdwingen. Bergwijn is het ook helemaal kwijt. De Jong doet in ieder geval wat hij moet doen, maar hij is ook niet zo goed als voor de winterstop."

Het grootste probleem ligt volgens Grueter echter in de middellinie. "Omdat je daar juist iets mist, zou ik Bergwijn achter de Jong zetten en dan met één controleur te spelen. PSV zal echt iets moeten doen aan het scorend vermogen."

Lees ook: 'Als Frenkie de Jong wel speelt en fit is, dan zet ik mijn geld op Ajax'