Sky Sport Italia: Allegri kiest voor Dybala en ziet middenvelder weer terugkeren

Sky Sport Italia: Allegri kiest voor Dybala en ziet middenvelder weer terugkeren

15-04-2019 23:33
41

Volgens Sky Sport Italia moet Ajax er serieus rekening mee houden dat Paulo Dybala dinsdagavond in de spits staat bij Juventus. De blessure van Mario Mandzukic, die in de punt van de aanval werd verwacht, noopt Juve-trainer Max Allegri tot keuzes.

Juventus verloor zaterdag met een B-team met 2-1 van SPAL, waardoor de Scudetto nog niet binnen is voor de ploeg uit Turijn. Het is de bedoeling dat de belangrijke spelers tegen Ajax de halve finale van de Champions League veilig stellen, waarna thuis tegen Fiorentina met diezelfde grote namen de titel kan worden binnengehaald.

Juventus zal tegen Ajax wel een aantal spelers moeten missen, weet Gianluca Di Marzio, journalist van Sky Sport Italia. Zo zullen Giorgio Chiellini en Mario Mandzukic zeker niet aan de aftrap staan. Volgens de vooraanstaande journalist zal Paulo Dybala de plek van zijn Kroatische collega in de spits innemen en krijgt Daniele Rugani wederom de taak om Chiellini te vervangen.

Op het middenveld verwacht het Italiaanse medium een terugkeer van Emre Can, die in Amsterdam niet mee kon spelen. Dat zou dan ten koste gaan van Rodrigo Bentancur.

Vermoedelijke opstelling Juventus: Szczesny; Cancelo, Bonucci, Rugani, Alex Sandro; Can, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Dybala, Ronaldo.